NISSERT
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
ISO 22000:2005
Akyurt olarak tedarikçi seçimini şansa bırakmayız.
Türkiye’nin en güvenilir üreticilerinden günlük olarak temin edilen her ürün uzman personelimiz tarafından aşamalı güvenlik kontrollerinden geçer. Üretim sahalarının denetimi, laboratuvar analizleri, veteriner onayları, doğru tat ve görünüm testlerini kapsayan Akyurt kalite puanlama sisteminden geçemeyen hiçbir ürüne reyonlarımızda yer vermeyiz.
Hem tedarikçi hem de müşteri haklarını koruyan bu çalışma prensibiyle ürün kalitesi garanti altına alınırken, sürdürülebilir üretime destek vererek, sektörün gelişimine ön ayak oluyoruz.
Özenle seçtiğimiz her ürün
reyonlardaki yerini almadan
önce tüm aşamalarıyla gıda
yönetmeliğine uygun olarak
sertifikalandırıyoruz.
Et ürünlerimiz, et entegre tesisimizde kalite standartlarının gereği olan güvenli ve hijyenik koşullarda işlenir. Besleyici değeri yüksek ve lezzetli et çeşitlerimiz kasap ustalarımız ve yardımcıları tarafından hijyenik koşullarda hazırlanır. Mağaza zincirlerimizde en taze ve hijyenik koşullarda müşterilerimizin beğenisine sunulur.
Et entegre tesisimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onayı ile veteriner hekim gözetiminde sıhhi şartlara uygun ve alanında uzman kişilerle tüm kalite standartlarına uygun olarak hizmet vermektedir. Akyurt Et İşleme Tesisinin dünya standartlarında kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır.
Helal Gıda, Kalite Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim
Sistemi sertifikalarıyla taçlandırdığımız tüm ürünlerimizi
güvenle müşterilerimize sunuyoruz.