Loading
Yenilenen Yüzüyle Şentepe Şubemiz Hizmetinizde!

Yenilenen Yüzüyle Şentepe Şubemiz Hizmetinizde!

11 Temmuz '18
Şentepe şubemiz, yenilenme çalışmalarının tamamlanmasıyla tekrar hizmet vermeye başladı. 10 Temmuz Salı günü Akyurt Market A.Ş Yönetim Kurulu üyelerinin ve çalışanlarının da katılımıyla gerçekleşen açılışa Şentepe sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Yenilenen yüzüyle hizmete başlayan Akyurt’un yeni konsepti müşterilerimiz tarafından da çok beğenildi. Size daha iyi hizmet sunmak ve ihtiyaçlarınıza en doğru çözümleri sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Akyurt İncirli Şubesi Açıldı!

18 Kasım '19

Keçiören İncirli’de yeni şubemizin açılışını yaparak hizmet vermeye başladık. İncirli Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ndeki şubemizin açılışını Keçiören Kaymakamımız Sayın Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok ve değerli Keçiörenlilerin katılımıyla gerçekleştirdik.İncirli şubemizin açılışına katılan Keçiören Kaymakamımız Sayın Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok’a ve şubemize yoğun ilgi gösteren tüm Keçiörenlilere saygı ve teşekkürlerimizi sunarız. Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

HABER DETAYI

41. Şubemizi Keçiören’de Açtık!

29 Kasım '18

29 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz açılışla 41’inci şubemizde hizmet vermeye başladık. Keçiören Selçuklu Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz açılışa Keçiörenlilerin göstermiş olduğu yoğun ilgi için teşekkürlerimizi sunarız.Açılışta bulunan Akyurt Market A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, son 3 yılda yeni alışveriş konsepti dahilinde yenilenen ve açılan yeni mağazalarıyla hizmet kalitesini arttırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.

HABER DETAYI

Yenimahalle’de Yenilendik!

16 Ağustos '18

Yenilenme çalışmalarının tamamlanması ile Yenimahalle’de bulunan şubemiz 16 Ağustos Perşembe günü Akyurt Market A.Ş Yönetim Kurulu üyelerinin ve çalışanlarının da katılımıyla gerçekleşmiştir. Yenimahalle sakinlerinin de davetli olduğu açılışımızda yeni konseptimizin beğeni almasını ve gördüğümüz ilginin mutluluğunu yaşamaktayız. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz.

HABER DETAYI
icon-marker icon-kasap icon-manav icon-sarkuteri icon-firin icon-incele icon-arrow-left icon-arrow-right icon-bulten icon-facebook icon-twitter icon-mail icon-phone icon-fikrialem icon-indir icon-youtube-play icon-google-plus icon-linkedin icon-search-plus icon-instagram
  Canva Pro Crack Filmora Pro Crack Spotify Premium Free Download Tradingview Premium Free